Reafynd till Alvin från hm, pyjamas och mö...

img728 (MMS)

Reafynd till Alvin från hm, pyjamas och mössa 109kr. Sedan blev det tights och en klänning till sommaren för mig, 149kr. Samt födelsedagspresenter till vera.


Min ellosvägglampa i trappen. Har två styc...

img715 (MMS)

Min ellosvägglampa i trappen. Har två stycken... ca 220kr/st. Ord. Pris tror jag var 349kr/st.


Shopping på ikea, 808kr. För det fick jag ...

img712 (MMS)

Shopping på ikea, 808kr. För det fick jag en madrass som jag ska klippa till och ha i vaggan, 5-pack tidskriftsamlare, ram till Alvins förskolefoto, 3pack pennburkar till Alvin, 4 lampor till Alvin (2 i taket, 1 vägg och 1 nattlampa), 2 chokladkakor, batteriet, glödlampor och två handdockor som Alvin får i julklapp.


Glögg är gott!

img709 (MMS)

Glögg är gott!


Nytt från hm. Tröja till bebis, fleeceset ...

img706 (MMS)

Nytt från hm. Tröja till bebis, fleeceset till alvin o fyra strumpbyxor o 2 armband till mig. Till vera blev det shorts, tröja och mössa som ej är med på bild men blir till julklapp/födelsedagspresent. Allt för 685kr (ord. Pris ca 940kr).


Shopping på lindex till Alvin, fem byxor o...

img705 (MMS)

Shopping på lindex till Alvin, fem byxor och två slipovers/västar. Allt för 550kr (ord. Pris 833kr). Fast byxorna blir nog som en julklapp för dem är nog ändå förstora nu. Och jag rekommenderar verkligen jeansjoggingbyxorna från lindex. Snygga men ändå väldigt mjuka. Perfekt för lekande barn.


RSS 2.0