Barnkliniken

Nu har vi kommit hem från hälsocentralen. Där togs det några prover och Alvin har ingen infektion eller diabetes i alla fall. Vi fick dock reda på att Alvin har blåsljud i hjärtat, det är inget som uppmärksammat förut. Hemoglobin(??)värdet var lite lågt, men inget som behöver betyda något alls. Jag pratade nyss med läkaren per telefon och hon hade precis pratat med barnkliniken så vi ska dit med Alvin, ska bara få en kallelse per post.
Vad är det då för fel på Alvin, om det ens är nåt fel? Ja för det behöver inte vara någonting alls. Alvin har alltid varit gul i huden, han hade gulsot på BB men inget som behövdes behandlas. Sedan har färgen hängt kvar... Om det är hans naturliga eller om det beror på något annat är frågan? Alvin har sedan 2,5 vecka inte riktigt varit sig själv, började med hög feber, när den gick ner försvann aptiten men på slutet har den hälsat då och då. Efter några dagar mat aptitproblem fick avföringen en gul färg, och den hänger fortfarande kvar. 


Kommentarer
Postat av: Helena

Åh, stackarn! Kanske har blivit något med levern när han varit sjuk om han är gul..? Så'nt som går över när han kommit i form. Holly hade oxå blåsljud på hjärtat när hon var liten, men det växte bort.

2011-04-06 @ 15:12:26
Postat av: Moa

Nu har jag hittat hit å!

Det lät ju inte alls kul, jobbigt att inte veta vad det kan vara! Säkerligen är det inget alls, men förstår att ni blir oroliga. Och inte kan han berätta hur han känner det heller lillen.

2011-04-06 @ 20:41:44
Postat av: Emma svarar

Fast gul har han alltid varit, så har nog inte med att han blev sjuk att göra. Möjligen bajset... för det kom efter att han blev sjuk.



Kul att du hittat hit också Moa!

2011-04-08 @ 09:49:08
URL: http://mittunderbaravardagsliv.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0