Kavat vinterkänga till alvin och byxa och ...

img647 (MMS)

Kavat vinterkänga till alvin och byxa och body till bebis. Allt från ellos, 482kr (ord. Pris 807kr).


Har ju ett stökigt kök också, men det står...

img646 (MMS)

Har ju ett stökigt kök också, men det står ju inte i vardagsrummet utan i vårt kök. Dockvrå med massor av roliga vagnar att dra har vi ju också tillgängligt. Sånt bobbycar och en massa annat. Men har ännu mer i förrådet som väntar på att användas.


Stolar och bord... har mer saker att plock...

img644 (MMS)

Stolar och bord... har mer saker att plocka in utifrån förrådet men går ju inte att ha hur mycket leksaker som helst. Nu vill jag att alvins brukar ska bli klart så vi ryms med en del där. Just nu står det dessvärre stilla där, eldragningar m.m.


Alvins hörna har vuxit men rensat bort mer...

img643 (MMS)

Alvins hörna har vuxit men rensat bort mer bebisgrejer nu... Tog in strandstolen och hyllan från altanen idag. Mattan är ny från ikea idag, 39kr. Kommer en till bild på det som inte fick plats alldeles strax.


Alvins nya skjorta från hm, 103kr (ord. Pr...

img642 (MMS)

Alvins nya skjorta från hm, 103kr (ord. Pris 129kr). Plus ett par tights till vera som hon får i jul.


Ensam i valbo. Nu blev det en paus.

img641 (MMS)

Ensam i valbo. Nu blev det en paus.


Jag har varit på en shoppingtur här i sand...

img640 (MMS)

Jag har varit på en shoppingtur här i sandviken. Två tröjor från lindex och två mysbyxor från kappahl till alvin. Plus två boleros/cardigans till vera som är till julafton/födelsedag. Sammanlagda priset blev 667kr (ord. Pris 854kr). Nu har jag börjat köpa strl 92 på överdelar till alvin, 86 sitter jättebra nu så då är det dax att gå upp en storlek. Byxorna är det 86 på, men ska prova dem och se om jag kan köra på den storleken nedtill ett tag till eller om det är dax att byta där också. Alla veras kläder som jag köper nu till julafton har jag börjat köra strl 128 på...


Här står gärna plutten.

img639 (MMS)

Här står gärna plutten.


Underställ till vera 178kr (ord. Pris 198k...

img638 (MMS)

Underställ till vera 178kr (ord. Pris 198kr). Fleecefodrad överdragsbyxa och 2pack långkalsonger till alvin 215kr (ord. Pris ca 275kr). Allt från hm! Sedan lite annat smått och gott till vera som hon får i julklapp.


Till mig från hm. Stickade vantar, skinnha...

img636 (MMS)

Till mig från hm. Stickade vantar, skinnhandskar och 2pack fingervantar, 0kr (ord. Pris ca 410kr). Till vera köpte jag 4pack hårspännen, 3pack kitty trosor, 3pack pet shop trosor, stickade vantar och två cardigans, 0kr (ord pris ca 530kr). Men veras kläder blir till adventskalendern/julklapp/födelsedagspresent.


Till alvin från hm. Cardigan, två mössor o...

img635 (MMS)

Till alvin från hm. Cardigan, två mössor och två vantar, 0kr (ord. Pris ca 330kr). Jag har fått mina bonusar nu!


Uppdatering av mitt underbara vardagsliv

Jag har jobbat i ca en månad nu. Det går övervägande bra. Jag är ledig på fredagar vilket är toppen! Så idag har Alvin och jag varit på badhuset. Alvin gallskrek i omklädningsrummet, men väl ute i poolen var han nöjd hela tiden. Vi kom dit till ca 9.30 och badade till 11. Då åt vi lunch och sedan dusch och bastu. Alvin fortsatte vara nöjd och jag behövde inte jaga honom i duschrummet, vilket jag var rädd för att jag skulle behöva göra. Jag vill inte att han går omkring där själv eftersom han kan halka så lätt där. Men Alvin stod så snällt under duschen hela tiden. I bilen påväg hem somnade han sött.

I måndags hade vi Alvins inskolningssamtal, och igår var jag på föräldramöte trots att han inte börjat på förskolan än. Men det var kul att gå ändå! Den 2 nov börjar Alvin inskolas... Jag kommer förmodligen vara med första och tredje dagen, och Staffan dag nr 2.

Nu har jag bokat in en telefondejt med Moa eftersom vi ringt om varandra i en månads tid. Det blir trevligt!

Alvin har tagit på sig stöveln. En kille s...

img631 (MMS)

Alvin har tagit på sig stöveln. En kille som trivs utomhus.


Lördagsmys

img628 (MMS)

Lördagsmys


Nu mössa till vera o alvin. Svart från hm ...

img627 (MMS)

Nu mössa till vera o alvin. Svart från hm 72kr (ord pris 80kr). Randig från kappahl 45kr (ord pris 60kr).


Jag handlar vanligen inte till staffan län...

img625 (MMS)

Jag handlar vanligen inte till staffan längre men till detta pris kunde jag göra ett undantag. 4st tröjor från hm 180kr (ord pris ca 796kr).


Till alvin från hm, fleecejacka o byxa, po...

img624 (MMS)

Till alvin från hm, fleecejacka o byxa, polokrage och pyjamas, 205kr (ord pris ca 396kr). Till mig köpte jag en cardigan i kamel för 50kr. Supertrist att shoppa till en tjockis som jag är nu. Jag har varit hos bm idag, plus 8kg sedan inskrivning. När jag väntade alvin hade jag gått upp 6-7kg vid den här tidpunkten. Allt såg i alla fall bra ut hos bm. Hoppas bilden blir åt rätt håll, kameran har blivit helknepig.


4par strumpbyxor, 1par leggings och shorts...

img615 (MMS)

4par strumpbyxor, 1par leggings och shorts från lindex till vera, 386kr (ord pris 547kr). 2st 4pack trosor till vera från kappahl 159kr. Och jag är ganska trött på att bilderna vänder sig och jag kan inte få tillbaka det som vanligt så borde nog besöka telia.


Mina pojkar borrar.

img618 (MMS)

Mina pojkar borrar.


Shopping från kappahl o lindex till alvin....

img614 (MMS)

Shopping från kappahl o lindex till alvin. 3st pyjamas, 2 par fingervantar o 1 tröja, 316kr (ord pris 427kr).


Försöket att komma åt nåt gott. Öppnar ska...

img610 (MMS)

Försöket att komma åt nåt gott. Öppnar skafferiet, får tag i en chipspåse, oöppnad - attans, får tag i en annan, klämma på - attans, får tag på bullpåsen, går o lägger den på bordet o klättrar upp på veras stol, försöker ta sig in i påsen. Nu har han lyckats o sitter o smaskar. Jag har fått en riktig gottegris. Jag har börjat på om sånt helt enkelt kan vara ärftligt? Han är helt tokig i godis, bullar och sånt ju.


800kr för denna, love it!

img606 (MMS)

800kr för denna, love it!


Från klädbytardagen: lektåg, lekborrmaskin...

img605 (MMS)

Från klädbytardagen: lektåg, lekborrmaskin, overall, långkalsong och underställsset till alvin 130kr. Byxa till bebis 10kr. Har en till grej ute i bilen som jag köpt som jag lägger in sen...


RSS 2.0