Sov vidare

Idag på fm har jag, Alvin och min mamma (mormor) varit på stranden. Alvin somnade i bilen påväg hem från stranden. Jag trodde jag skulle hinna hem innan han somnade men dessvärre hann han somna. MEN jag lyckades bära Alvin från bilen, in i vårt hus och lägga ner han i vagnen där han sov vidare. Det har aldrig hänt förut, han brukar vara så lättväckt. Det känns underbart bra.

Igårkväll bjöd jag Therese på middag på mulligans, var underbart gott. Nu i eftermiddag ska jag till Årsunda och kolla hur "Tess" bor och snacka lite med henne. Läääänge sedan sist!

Imorgon jobb igen... Dagarna bara försvinner och Alvin bara växer och växer. Och vad han börjar förstå saker! I höst blir jag förhoppningsvis bättre på att uppdatera bloggen. :)

Mina nya skor från ellos, 349kr (ord. Pris...

img448 (MMS)

Mina nya skor från ellos, 349kr (ord. Pris 499kr) + frakt.


Vilket humör!

Alvin har ett sådant humör nu! Vilken kille! Skriker, gnäller, säger nenenene surt och blir skitsur om han inte får som han vill. Då går han bort några steg och ställer sig och tjuter. Är det såhär det ska vara för evigt nu? ;)

Idag har jag sett att HM uppdaterat sin sida med en MASSA höstnytt! Dessvärre tycker jag sidan går väldigt segt (när jag ska radera något ur varukorgen) samt så är jag besviken för flera barnplagg är redan slutsålda. Jag hoppas att det dock bara är så att de varit lite för snabb att lägga ut det på nätet, alltså innan de egentligen fått in alla plagg på lagret. Blir till att göra en rejäl beställning så snart jag klarar av att begränsa den, för just nu vill jag nog ha kläder för mer än 15.000kr (ja om man räknar med kläder till alla i min familj).

Idag är det jobb samt på torsdag. Är perfekt att jobba dygn, i alla fall de nätter jag får sova. Fast lillplutten gillar inte att jag åker till jobbet, och det är väl både bra och dåligt. Han gråter och blir så ledsen så när han inser att jag ska iväg utan honom.

När uppdaterade jag bloggen sist? Minns inte om jag skrivit att jag hade 25-års fest i onsdags. Jag hade bjudit ganska många men bara 4 st kom. Men vi hade trevligt ändå, men känns ju samtidigt trist att så få "kunde" komma. Vi var 3st inkl mig som gick ut på krogen, men tråkigt nog var det inget dansgolv öppet så åkte hem igen vid halv ett.

 I lördags hade vi möhippa för Helena, då fick jag i alla fall dansa. Jag fick dock inte ledigt på dagen så missade aktiviteterna som var då, men från kl 19 när vi träffades på livingrooms uteservering var jag med.

 

 


En dag i högbo

img438 (MMS)

En dag i högbo


Nya dammsugaren... annars har jag fått nat...

img430 (MMS)

Nya dammsugaren... annars har jag fått nattlinne, hotellfrukost, ett halsband, flera fina inredningsprylar och kökssaker, en blomma och säkert nåt annat jag glömt bort. O ja det är så att jag fyllde år igår, 25år gammal är jag nu.


Igår kom ellos-katalogen. Nu börjar väntan...

img429 (MMS)

Igår kom ellos-katalogen. Nu börjar väntan på hm, den längtar jag verkligen efter. Imorse såg jag att vi hade en söt liten fågel instängd på altanen så var bara att försöka släppa ut den.


Långledighet

Om knappt en timme går jag av jobbpasset. Jag är mer utvilad än jag trodde jag skulle vara och jag blir nu långledig till tisdag. Det känns underbart! Jag har gjort 40 timmar (+jour) sedan i fredags så känns jätteskönt att få "vila upp sig" hemma med familjen istället.  Och nu har jag dessutom lyckats fått ledig när jag önskade det, perfekt!

Idag på förmiddagen kommer pappa med familj och hälsar på. Trevligt! Jag har tänkt att jag ska vila med Alvin efter lunch, ja nu sover Alvin enbart 1 gång per dag för Staffan bestämde att det skulle bli så igår, men i alla fall så är jag mer utvilad än jag kunnat hoppats på så får se om jag behöver vilan eller inte. Än så länge ser vädret riktigt nice ut, jag hoppas det håller i sig. Det kanske blir en strandutflykt på eftermiddagen i så fall.

Imorgon ska Staffan vara borta och golfa hela dagen, så får se vad jag och Alvin hittar på. Vi skulle ha träffat Emma och Charlie men pga sjukdom så blev dem tvungna att ställa in det. Synd! Nån som vill hitta på nåt får gärna hojta till, är det strandväder vill jag dock helst dit.

Blev visst en gi-inspirerad middag.

img428 (MMS)

Blev visst en gi-inspirerad middag.


Såhär ser man ut efter att ha ätit kött oc...

img426 (MMS)

Såhär ser man ut efter att ha ätit kött och potatissallad.


Alvin chockar mig

Igår somnade Alvin lite senare än vanligt, ca 19.30 sov han. Sedan gjorde han inte morgon förrän kl 8 på morgonen!! Igår vaknade Alvin kl 7 och hade då också somnade ca 19.30 kvällen innan. Och på morgonen sov han till 9.30. Vanligen sover Alvin ca 19.00 på kvällen till 5-6 på morgonen. Så detta är en STOR skillnad. Jag vill såååå gärna att han ska sova 12 timmar på natten, så hoppas detta tänker hålla i sig. (Fast måste tillägga att det inte är hela nätter, han vaknar några ggr under natten och äter välling någongång under morgontimmarna). MEN som Alvins farmor sa, jag förstår att han måste äta på natten med tanke på hur aktiv han är på dagarna. Ja vi har verkligen en fartfylld kille. Jag vet faktiskt inte om jag sett någon mer aktiv 1-åring än min Alvin.

Vi har kört några veckor nu at han konskvent sovit 20min på fm och max 1,5 timme på em. Ja vi väcker alltså Alvin! Kanske rutinen börjar ge resultat? Men i förrgår när han vaknade 9.30 så skippade vi fm-vilan, likaså tror jag Staffan skippar den idag eftersom han sov till kl 8.

 

Själv så jobbar jag 10-17 idag och imorgon är det dygnsjobb. Jag började sommarjobba i fredags. Så nu jobbar jag till och med vecka 32 om jag minns rätt.

 

Igår var lillebror med tjej på grillning hos oss, trevligt! Fast jag kom på när de hade åkt att vi skulle ha spelat krocket, superkul ju. Och inte har jag spelat det något i år.


Och en ny kjol till mig, 225kr (ord. Pris ...

img420 (MMS)

Och en ny kjol till mig, 225kr (ord. Pris 249kr)


Nytt hm-paket: skjorta och jeans till alvi...

img419 (MMS)

Nytt hm-paket: skjorta och jeans till alvin. 45kr respektive 50kr. Såklart till rabatterat pris.


Vit långkjol o vit blus från ellos. 179kr ...

img418 (MMS)

Vit långkjol o vit blus från ellos. 179kr respektive 149kr (ord. Pris 199kr) sedan är det en kjol som jag inte bestämt om jag ska behålla eller inte...


Ny blus från ellos... 209kr (ord. Pris 299...

img417 (MMS)

Ny blus från ellos... 209kr (ord. Pris 299kr) blir ingen uppdatering av de 2 senaste hm-paketen. Ska försöka fota på mobilen på nya kläder istället.


RSS 2.0