sommarfest

Idag har vi varit på sommarfest på Alvin förskola. Jag har några bilder från när barnen sjöng, men törs inte lägga in de här.

Annars då? Alvin kissar på sig typ hela tiden. Superdrygt!! I helgen fick han feber så han har fått medicin mot UVI. Men det verkar inte hjälpa. Vi kollade blidsockret igårmorse på fastande mage, men det var bra. Annars hade man ju haft tankar på diabetes. Han kan ju kissa på sig 4ggr på en timme ibland.

sommarfint









morsdagspresenter till mig






från pappa och Gunilla

Till Vilma


Till Alvin:


Till Vera:



sjal



MeAndI-sjal till Alvin, 100kr.

långhårig



Vilma börjar bli långhårig. Jag borde väl toppa håret men drar mig för att klippa bort det "fina" håret.

ellos-shopping



10 st trosor till Vilma att ha under klänningarna i sommar samt en gardin till sovrummet (ej med på bild), 459kr (ord. pris ca 600kr). Jag ska försöka komma ihåg att lägga in en bild på gardinen när den kommer på plats.

hm-shopping till mig



Till mig har jag köpt 3 baslinnen, 2 vita kortärmade och en kofta, allt till halva priset!

hm-shopping



Byxor till Alvin, 75kr (ord. pris 150kr).
Solhatt till Vilma, 40kr.



T-shirt och skor till Staffan, 150kr (ord. pris 300kr).

hm-shopping



Blir till namnsdagspresent till Vera; tröja, ballerina, 5-pack lågstrumpor, keps, 2-pack leggings och 6 par av hårspännen, 420kr (ord. pris 520kr).

ny nagelfixare



Igår fixade jag naglarna hos en ny nagelfixare.

nya matchande mössor



Idag kom dessa nya fina mössor till barnen. Den lila till Vera, turkosa till Alvin och rosa till Vilma. Jag är supernöjd. Vi får se om Veras passar på fredag när hon kommer. Det blev 162kr inkl frakt.

lönesamtal

Idag har jag haft lönesamtal. Jag fick mycket beröm! Det känns härligt att veta att jag gör nytta på arbetsplatsen. Och nu väntar en långhelg! Jag ska börja med att åka på me and I-party.

klädbytardagen i Storvik


Till Vilma, 205kr.



Till Alvin, 140kr.

Till mig, 20kr.

Till Vilma och Alvin, 27kr.

För framtida bruk, 40kr.


921kr

Idag fick jag in 921kr på kontot, pengarna jag sålt för på klädbytardagen. Det är jag nöjd med. Jag betalade 150kr (pulsenpris) för att vara med, så plus 771kr.

Idag har Alvin varit sjuk, men vet inte riktigt vad det var. Han var helt utslagen i morse/fm sedan pigg förutom att han somnade när han kollade på tv en sväng på em. Han är lite småförkyld med snor/hosta men inget allvarligt med det så vet inte vad det var med honom. Han mådde illa sa han och ville kräkas men kom aldrig nån riktig kräka. Och efter ett toabesök ikväll var det mer normalt än det brukar så fattar inte alls... och ingen feber heller. Så himla mysko!

ridtur



Bild från igår utanför oss. Jag fick inte hjälpa Vilma upp eller ner, eller komma närmare än 1 m. Bestämd liten dam!

RSS 2.0