Härlig dag i strömstad. :)

img400 (MMS)

Härlig dag i strömstad. :)


Dykning i strömstad, men lika glad för det...

img380 (MMS)

Dykning i strömstad, men lika glad för det. :)


Varit vaken en timme nu... att alvin allti...

img372 (MMS)

Varit vaken en timme nu... att alvin alltid ska vakna såååå tidigt?? Midsommarafton igår... i högbo på em o besök på grillning på kvällen.


Bättre sent än aldrig. Igår köpte vi äntli...

img368 (MMS)

Bättre sent än aldrig. Igår köpte vi äntligen blommor som jag planterade. På bilden är en kruka från ikea, har en matchande på bordet på altanen också.


Årets strandpremiär. Soligt men blåser kal...

img366 (MMS)

Årets strandpremiär. Soligt men blåser kallt...


HM-paket 26/5 och 19/6

Jag tänkte att jag skulle uppdatera er om vad det var i HM-paketet som jag hämtade ut den 26/5. MEN dessvärre fungerar det inte att enbart kopiera bilderna från www.hm.se längre och lägga in här, så som det tidigare fungerade att göra. Typiskt! Någon som vet hur jag ändrar om bilderna så att det går att lägga in här? Jag har hämtat ut ett till paket efter också, så vill gärna få det uppdaterat.

Idag har vi varit på rusta och köpgt målarfog(??), sedan var vi på donken. Väl hemma igen gick vi ut och lekte i solen en stund innan regnet kom tillbaka.

Ge mig sol!!!


I förrgår fick jag nåt ryck att slita ut e...

img362 (MMS)

I förrgår fick jag nåt ryck att slita ut en massa skit från förrådet. Igår åkte staffan iväg med x antal kartonger fyllda med skit till återvinningen. Förhoppningsvis hinner vi skapa ordning i förrådet i sommar, men en lång bit kvar dit... alvin vaccinerades i tisdags och fick feber efter det. Igår var han dock feberfri, men idag är den tillbaka igen. Hoppas att det inte är någon förkylning på ingång. Jag har dessvärre känt mig ovanligt trött och sliten delar av dagen så är kanske nån förkylning påväg. Det visar sig... ikväll blir det tidig kväller i alla fall, gäääsp...


Dax för en uppdatering!

Oj vad länge sedan jag uppdaterade bloggen, så nu kommer det ett sammanfattande inlägg om vad vi haft för oss på sistone.

Vi har hunnit med en vistelse utanför Söderhamn i släktingar till Klara och Mathias stuga. Det var jättemysigt att få komma dit. Sedan har Alvin fyllt år, på självaste födelsedagen -nationaldagen- var familj/släkt här. Dagen efter var det "barnkalas" vilket blev en stor besvikelse. Men tusen tack till Ulrika och Alexander som i alla fall kom. Min bror tog studenten för precis en vecka sedan. Vi bodde i husvagn med mamma mfl på husvagnscampingen i sollefteå. Vi hjälpte Emil att flytta hem till Sandviken också. I måndags var vi på barnkliniken och Alvin fick en ny astmamedicin, hoppas den vill fungera. I tisdags var vi på BVC, Alvin är nu 81cm och väger 10880g. Han börjar alltså få tillbaka sin långsmala kropp verkar det som. Igår fick Staffan sommarlov så nu är vi båda hemma ett tag. Jag har fått en till vecka på mitt sommarjobb, så jag börjar redan söndagen v 26.

Nu har jag säkert glömt bort en massa som hänt, menmen ungefär såhär har de 2-2,5 senaste veckorna sett ut.

Jag ska försöka uppdatera lite oftare igen. Jag kom av mig helt.

Själv ligger man o slappar medan staffan s...

img289 (MMS)

Själv ligger man o slappar medan staffan skruvar.


Plask plask

img263 (MMS)

Plask plask


shopping igen

Igår blev det en tur in till Valbo på shopping med Therese. Jag köpe enbart en toa-skylt, var jag där inne så nyligen och hade inte hänt så mycket sedan dess. Therese shoppade desto mer, bl.a. ett supergulligt bebisset som jag sååå gärna skulle vilja ha.

Idag jobbar jag igen... Imorgon ska vi till Klaras stuga. Vi får se om vi sover kvar eller om vi enbart åker över dagen.


RSS 2.0