tisdagsshoppingen på stan


Badtrosor från lindex till Vilma för 38kr (ord. pris 129kr, ingick också en överdel som jag ej kommer använda).


Solhatt och shorts från kappahl till Alvin för 90kr (ord. pris 220kr).


Ny kalender, 149kr.

party i rosaUtgång igår i ett av mina senaste inköp. Så nöjd!

ikea-shopping


Ny kruka och växt.

hm-shopping


Kavaj och klänning till mig.


Ärmlös blus till mig.


Hängselshorts, UV-tröja och badbyxor till Alvin.


2 klänningar, 1 blus, 1 UV-tröja, 2pack strumpbyxor, 1 kofta, 1 softshelljacka och 7 par trosor till Vilma.

Allt utom en av Vilmas klänningar till väl rabatterat pris, dvs. allt för ca 1360kr. Ordinare pris ca 2340kr.


pris

Glömde pris, 486kr (ord. pris 605kr).

HM-shopping
Till Vilma: 2st 2-pack strumpbyxor, 2 mössor, 1 par byxor/tighs och 1 handväska som hon var tvungen att ha till sin enkrona som Alvin hittade åt henne.
Till Alvin: 3-pack kalsonger.

IdreIgår kom vi hem från idre. Vi har sett otroligt många renar. Häftigt att ha de på mindre än 3m avstånd titt som tätt.

utelekDet ska synas att man lekt utomhus.

födelsedagsfest

Igår hade jag en födelsedagsfest med utgång i Gävle. Det var jättekul tycker jag. Dessa fina presenter fick jag, samt mousserande rose som jag ej har bild på. Idag har jag mått ap-dåligt och fortfarande långt ifrån form. Förstår inte hur det kunde bli såhär. Visst drack jag mycket, men inte direkt något mer än vid andra festligheter och då brukar jag sova till 10, vara trött och seg, men inte mer än så.

presenter

Här är bilder på alla fina presenter jag fått idag av min familj som varit på besök. Så himla nöjd!


leksakslådaLeksakslåda (dynbox) från rusta, nu 299kr. Jag vill få ordning på alla dessa uteleksaker!!

födelsedagIdag fyller jag år. Av Staffan och barnen fick jag dessa tre fina presenter. En annan present är att Vilma på förmiddagen äntligen lärt sig trampa på sin cykel. Det måste dock vara helt plant, eller att det lutar svagt nedåt.

vardagsrummetNya mattan på plats.

Vilmas rumIgår fick vi äntligen upp saker på Vilmas väggar. Det mesta vi satt upp hade vi redan, men nytt från ikea var två tavellister (79kr/st) och sänglampan (129kr).


ikea-shoppingKöpt en svart matta till vardagsrummet. Det var tänkt en vit men provar med svart, 299kr. Sedan köptes glödlampor och några saker till Vilmas rum som jag bestämt vill få ordning på snart. Nämligen genom att sätta upp allt som ska upp.

Valbo


Får man inget nytt ser man till att kissa på sig rejät. Ny klänning och 3-pack trosor från hm. Blev ju "gratis" för hade tillgodokvitto (ord. pris 129kr).


höganäsKöpte en massa höganäs på en outletbutik utanför strömstad. 12 delar ur det gamla sortimentet för 699kr (under halva priset!!) samt 3 assietter ur nya sortimentet för 89kr/st (ord. pris ca 120kr/st).

Nu ligger det i diskmaskinen och ska verkligen bli härligt att fylla skåpen med 15 nya delar. Kanske att jag plockar bort nåt av mitt andra i porslinväg. Så himla skön känsla med nytt i skåpen. Önskar att jag hade råd/tog mig råd att köpa t.ex 2 delar höganäs i månaden och lite mer vid erbjudanden. En dag kanske.

sista strömstad


strömstad 5


strömstad 6
strömstad 4
strömstad 3


strömstad 2
strömstad 1
kappahlshopping

Tights, byxa och tröja till Vilma. Badkläder till Vera. 347kr, ordinarie pris 447kr.

RSS 2.0