Reflux..?

Ja nu tänkte jag försöka ta mig tid till att skriva ett inlägg, såvida inget av barnen tänker vakna.
Jag har ju lyckats få barn som inte sover. Jag trodde i princip att det var vanligt att få ETT barn som inte sover, men sedan ska man få barn som sover. Alvins sömnsvårigheter har jag aldrig kollat upp. HAn är mitt första barn och det ska ju vara vanligt med sömnsvårigheter då.
Vilmas sömnsvårigheter har jag nu försökt kollat upp! Jag kände att jag kommer grubbla resten av mitt liv vad sömnsvårigheterna berott på om jag inte nu åtminstone försöker ta reda på det.
BVC har inte hjälpt mig i detta. Utan jag ringde hälsocentralen förra veckan och fick en tid dit igår. Jag stod på mig och läkaren skrev ut en medicin till Vilma efter att ha pratat med överläkaren. Vilma har nu fått en syrahämmande medicin. Natten till idag var en bra natt förutom att hon hade ett längre uppvak. Vilma började med två uppvak på kvällen, men det räckte med nappistoppning på ena och hon somnade om av sig själv på det andra. Sedan sov hon vidare i sin egna säng enda till kl 3.15! Då hon vaknade och var nöjd i sin egna säng. Tror jag aldrig inträffat förut! Jag fick inte henne att somna om förrän efter en timme i vår säng. Sedan sov hon vidare till 6.15.
Nu hoppas jag denna natt är början till ett liv med mycket bättre nätter än vad vi tidigare haft. Lillsnuttan <3
Men det kan ju lika gärna vara så att medicinen inte hjälper alls, reflux är tydligen ganska svårbedömt och svårbehandlat?
Fortsättning följer om detta...

Annars hoppas jag snart på att kunna uppdatera med mms igen.

RSS 2.0